VILLA HORTENSIA
NIEUWTJES
KLEINKINDEREN
JOCK & PEBBLES
AZOREN 2012
CURACAO 2004
ZUID AFRIKA 2006-13
FAVORIETE LINKS
GASTENBOEK
 

Nieuwtjes:

Wat vliegt de tijd toch voorbij. Onze kleinzoon Quinn is wordt in april alweer 3 jaar geworden en is al een heel ventje. Rent lekker rond, praat als brugman, heeft echt een eigen willetje en is dol op zijn zusje Zoë.  

Ook is zijn kleine zusje Zoë inmiddels al bijna 2 jaar. Die kleine meid kijkt de kat uit de boom en vindt het allemaal welletjes, maar als ze wat wil dan gaat ze door tot ze haar zin heeft hoor.

We zijn allemaal onvoorstelbaar blij met dit duo. Wat is het heerlijk om opa en oma te zijn.

Ook zijn Jock en Pebbles al bijna 3 jaar geworden en zien er al lang niet meer uit als puppies. Jock weegt 65,4 kg en Pebbles 50,3 kg. Ze luisteren goed en horen reeds bij het meubilair. 

Voor diegenen die niet weten waarover we het hebben: Jock is een grote Zwitserse Sennen reu en Pebbles een Berner Sennen teef.

Jock en Pebbles hebben een eigen pagina op deze website. We zullen jullie de komende jaren over het wel en wee van dit prachtige stel op de hoogte houden. 

 

Periodiek statieportret Jock en Pebbles.

Het wel en wee van de "huis"dieren:

Onze poes Semmy heeft voortaan een maatje. Zijn naam is Copycat en is een paar weken geleden aan komen lopen. Het gaat prima samen. Hij staat bij de foto's van de honden.

Copycat is totaal niet bang van de honden en slaapt inmiddels elke avond al binnen in zijn mandje. De etensbakjes van Sem en Copycat staan voortaan achter een hekje in de hal, zodat Pebbles er niet meer bij kan komen.

Jock en Pebbles horen inmiddels bij het meubilair en genieten van alle aandacht, knuffels en wandelingen in het bos. Een prachtig kwartetje om de komende jaren voor te mogen zorgen.

 

  
 
hans.peggy@villahortensia.nl