VILLA HORTENSIA
NIEUWTJES
KLEINKINDEREN
JOCK & PEBBLES
Puppy Jock
Puppy Pebbles
mei 2011
juni 2011
juli 2011
augustus 2011
september 2011
oktober 2011
november 2011
december 2011
jan./feb./mrt. 2012
apr./mei/jun. 2012
jul./aug. 2012
sept.-dec. 2012
jan./mei 2013
Met Otto 2011
Met Sennah & Nina
Met Nina & Duuc 2011
Met Nina & Duuc 2012
Met Nina & Duuc 2013
AZOREN 2012
CURACAO 2004
ZUID AFRIKA 2006-13
FAVORIETE LINKS
GASTENBOEK
 

      

Pebbles

Vanaf het eerste moment dat we wisten dat we er na Gismo en Cooper weer aan toe waren 2 honden in huis te nemen was er geen twijfel over mogelijk; zeker 1 van de 2 zou weer een Berner worden. De uitstraling en het karakter  van dit ras past perfect bij ons.

De naam voor onze Berner moest, net als haar karakter, speels, lief en toch ergens ondeugend klinken. Daarbij moest deze zeker bij de naam Jock passen. We hebben hier een paar weken op "gebroeid" en kwamen samen unaniem uit bij de naam Pebbles.

Na een tijdje gezocht te hebben naar het juiste adres waarbij we ons direct goed voelden en waar de mogelijkheid bestond dat ze in de toekomst, samen met Jock mocht logeren als wij op vakantie zouden gaan, zijn we terecht gekomen bij Berner-kennel Van de Berjanko in Wekerom. Bert en Janny gaven ons direct het gevoel de juiste keuze gemaakt te hebben. Daarbij komt dat we wederom, zoals bij de fokker van Gismo en Cooper, een paleisje voor Berners hadden gevonden. Alles zag er zo piekfijn uit, de honden krijgen daar de beste verzorging en de liefde voor het Bernerras straalt er aan alle kanten vanaf als je het erf oprijdt.

 De ouders van Pebbles zijn:

 Papa Gizmo

 

 

 Mama Bo

Wat riep ons eerste bezoek aan de kennel een berg herinneringen op en wat leken alle pups toch op "Ons Cooperke". We wilden ze het liefst allemaal meenemen. Heerlijk, al dat onbevangen gedrag van kleine zwarte, wollige pups in in dikke laag zuivere houtkrullen. Wat was ik blij dat we die eerste keer nog niet hoefden te kiezen. Het tweede bezoek liep geheel anders; Jazeker, deze keer zouden we onze keuze mogen maken. Wat waren we blij dat onze favoriete dame "Lizz" nog tot deze keuze behoorde. Kijk maar gauw naar de volgende foto's. Zo'n koppie kun je toch niet meer uit je systeem krijgen als dat je ook maar eenmaal ondeugend en vragend heeft aangekeken. Dat stond dus als een paal boven water, Lizz van de Berjanko zou zeker onze Pebbles worden.

Lekker met z'n allen drinken bij mama Bo

Onze kleine Pebbles.

Kunnen jullie haar hieruit plukken? Wij wel hoor. Als je haar karakter zou kennen, zouden jullie ook gelijk roepen: "Das makkelijk, het is de derde van links".

Een werkelijk prachtig statieportret van onze Pebbles, vlak voordat ze met ons mee naar huis mocht.

 

Eindelijk was het zover, op 21 mei 2011 mocht onze meid mee naar huis en zou ze haar nieuw vriendje Jock leren kennen. Eerst moest ze de tuinen van haar geboorteplaats nog even onveilig maken.

We hebben fijne herinneringen aan de Bernerkennel Van de Berjanko en er zullen er nog vele volgen.

  
 
hans.peggy@villahortensia.nl