VILLA HORTENSIA
De boomgaard
Foto's hortensia's
Het begin van.....
Jaargetijden
Overige "Huis"dieren
Cooper
Gismo
Foto's Cooper/Gismo
Kippen en Ganzen
Poezen
Schapen
Vogeltjes
Speciale kiekjes
Verbouwen
NIEUWTJES
KLEINKINDEREN
JOCK & PEBBLES
AZOREN 2012
CURACAO 2004
ZUID AFRIKA 2006-13
FAVORIETE LINKS
GASTENBOEK
 

 

Gismo 

Gismo is geboren op 5 december 1996 en kwam bij ons in huis op 1 juli 1998 om onze pup Cooper gezelschap te houden. Gismo en Cooper waren halfbroers van elkaar. Jarenlang waren onze 2 jongens onafscheidelijk en elkaars beste maatjes.

Gismo was de rustige van het duo en deed altijd wat er van hem verwacht werd. Hij was de serieuze waker, er kwam werkelijk niemand ongezien het erf op, al lag hij ogenschijnlijk nog in zo'n diepe slaap. Hij was de baas van het stel en was echt de hond van het baasje. Hij luisterde ook perfect naar het vrouwtje, maar het baasje was alles voor hem.

Hij was lang niet zo speels als Cooper, maar hij gaf ons als geen ander een groot gevoel van veiligheid. We konden met een gerust hart met alle deuren open gaan slapen als hij binnen was.

Meneer lag elke nacht onder de zonnehemel op onze slaapkamer te slapen en bezorgde ons talloze slapeloze nachten door zijn zeer luidruchtige gesnurk. Ik en onze dochter hebben regelmatig onze mannen midden in de nacht aangestoten, denkend dat zij zo lagen te snurken om dan lachend tot de conclusie te komen dat dit niet het geval was. Onze dochter en haar vriend slapen namelijk altijd op onze slaapkamer als wij op vakantie zijn, vandaar!

Je kon hele gesprekken met hem voeren als hij ons wilde laten weten wat hij wilde. Werkelijk, minutenlang! Ook kon hij heerlijke, lieve, superkleine kusjes geven. Zeer tegenstrijdig was het kenbaar maken dat meneer even geaaid wilde worden, dan werd je arm of schouder bijna uit de kom geduwd als je niet snel genoeg aaide.

Op 17 september 2007, dus bijna op 11-jarige leeftijd, hebben wij helaas afscheid van hem moeten nemen wegens gezondheidsredenen. We hebben ruim 9 jaar van zijn vriendschap, trouw en waakzaamheid mogen genieten.

We missen zijn "gesprekjes", zijn vriendschap, zijn waakzaamheid en zelfs zijn gesnurk elke nacht  op de slaapkamer heel erg en zullen hem nooit vergeten.

                                                 

 

  
 
hans.peggy@villahortensia.nl